Thumbnail

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί με το βίντεο της για τους καρκινοπαθείς! (Βίντεο) Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί με το βίντεο της για τους καρκινοπαθείς! (Βίντεο)

Η γνωστή παρουσιάστρια δίνει τον δικό της αγώνα
Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, δίνοντας τον δικό της αγώνα. 

Η Γιώτα Κουφαλίδου, συνεχίζει να πορεύεται με χαμόγελο και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που έχει, ενώ γνωστή είναι και η κοινωνική της δράση. 

Η ίδια βρίσκεται πάντα στο πλευρό, όλων αυτών που έχουν ανάγκη και έτσι, συμμετέχει στην προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ, με την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου για να διατηρηθεί η ποιότητα της ζωής των ασθενών με καρκίνο. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράζεται πολύ συχνά και φωτογραφίες με τον γιο της Βασίλη, που αυτές τις ημέρες έχει γενέθλια και θα κλείσει τριών χρονών!

 

Δες το απόσπασμα που ανέβασε στα social media της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εσύ χάρισες το αστέρι σου αυτά τα Χριστούγεννα; ⭐️ Στήριξε και εσύ την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ. ❤️ Μπες στο www.donateastar.org, κάνε την εισφορά σου και επέλεξε που θα προσφέρεις το αστέρι σου! ⭐️ Το αστέρι σου μπορεί να κρεμαστεί στο νοσηλευτήριο της επιλογής σου, να παραδοθεί σε ένα ασθενή, ή να σταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείς.⭐️❤️ Η εισφορά σου βοηθά στο να προσφέρουμε χαρά και αγάπη, αλλά και να διατηρήσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους. ❤️? #donateastar #pasykaf #unilife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiota k ? (@yiotakoufalidou) στις

 

Δύσκολες ώρες για τη Γιώτα Κουφαλίδου! Η περιπέτεια υγείας και η εισαγωγή στο νοσοκομείο (Φώτο)

Ξέσπασε η Γιώτα Κουφαλίδου: «Χωρίς μέσο δεν γίνεται τίποτα, σε τρώνε λάχανο» (Φώτο)

 

Home