Thumbnail

Ανδρεάνα - Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Βραδινή έξοδο για φαγητό με αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια! (Φώτο) Ανδρεάνα - Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Βραδινή έξοδο για φαγητό με αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια! (Φώτο)

Δες που συναντήθηκαν οι τρεις κυρίες
Το νησί μας επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, που δεν έχασε ευκαιρία να συναντηθεί με αγαπημένες της φίλες από Κύπρο.

Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου, που συνόδευσε τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο ίδιος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί μας. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, στο διάστημα που περίμενε να ολοκληρώσει τη δουλειά του ο σύζυγος της, δεν έχασε ευκαιρία και συναντήθηκε με τις fashion bloggers από την Λεμεσό, την  Ανδρεάνα και τη Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη. 

Οι τρεις κυρίες γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό, καθώς οι κοπέλες από την Λεμεσό, έχουν boutique με ρούχα, που πέρα από τη δική τους συλλογή, έχουν και ρούχα από Έλληνες σχεδιαστές. Ανάμεσα στους σχεδιαστές που φιλοξενούν στον χώρο τους, έχουν και τις δημιουργίες της Σίσσυς Χρηστίδου, που ως γνωστόν έχει τη δική της σειρά με ρούχα. 

Οι όμορφες κυρίες βγήκαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί της Λεμεσού, ενώ η συνάντηση τους απαθανατίστηκε και είδαμε όμορφα στιγμιότυπα στα social media τους. 

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους: «Επιτέλους συνάντησα τις αγαπημένες Κύπριες φίλες μου».

Δες τα στιγμιότυπα: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally meeting with my fav Cypriot girls ? #MissedYou #InLoveWithCyprus #GirlsNightOut #TsinTsin #sandwich

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

 

Ανδρεάνα Φραγκούδη - Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Πότε παντρεύονται οι δύο κολλητές φίλες; 

Θέλξια Βαλέρια και Ανδρέανα Φραγκούδη: Παιχνίδια στην πισίνα με τα αδέρφια τους! 

 

Home