Thumbnail

Shakira: Ένοχη για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 δις ευρώ  Shakira: Ένοχη για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 δις ευρώ 

Τι απαντά η τραγουδίστρια στις κατηγορίες
Δίωξη σε βάρος της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira θα ασκηθεί από τις εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια κατηγορία που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά, όπως έγραψε η εφημερίδα El Pais.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, η εισαγγελία ενημέρωσε την τραγουδίστρια σχετικά με το πόρισμα της έρευνάς της και για το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, κάτι που σημαίνει πως θα καταθέσει επίσημα μήνυση σε βάρος της τις επόμενες ημέρες.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος τύπου της ισπανικής εισαγγελίας περιορίστηκε να πει ότι «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» και ότι η υπόθεση «τελεί υπό διερεύνηση».

Όπως επισημαίνει η εισαγγελία, η εφορία κατηγορεί τη Shakira ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.

Οι διώξεις της εισαγγελίας αφορούν, εντούτοις, την περίοδο 2012-2014, καθώς όποια αδικήματα από το 2011 έχουν παραγραφεί.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre quise encontrar dos cosas: un buen hombre y una trufa blanca!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besitos Guadalajara! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Διαβάστε ακόμα

Γυμνοί και σε εορταστικό κλίμα οι Έλληνες celebrities (Φώτο)

Madonna vs Lady Gaga: Νέα κόντρα ανάμεσά τους (Φώτο)

Kevin Hart: Tα ομοφοβικά σχόλια του στέρησαν την παρουσίαση των Όσκαρ (Φώτο)

 

Πηγή 

Home