Thumbnail

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τραγουδίστριες αρπάχτηκαν στα γυρίσματα του εορταστικού επεισοδίου (Βίντεο) «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τραγουδίστριες αρπάχτηκαν στα γυρίσματα του εορταστικού επεισοδίου (Βίντεο)

Στο γύρισμα βρισκόταν ο Χρύσανθος Τσουρούλης και η Άντρη Καραντώνη
Με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, ξεκίνησε σήμερα το "Πρω1νό" του ΑΝΤ1, που αφορούσε ένα άγνωστο συμβάν που έλαβε χώρα στα γυρίσματα του εορταστικού «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το συμβάν είχε πρωταγωνίστριες δύο γνωστές τραγουδίστριες που αρπάχτηκαν στο γύρισμα. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στο γύρισμα για το εορταστικό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε μεγάλη μανούρα από δύο τραγουδίστριες. Η μία τραγουδίστρια ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο και δεν την άφησαν και τα έκανε χάλια. Η άλλη σηκώθηκε κι έφυγε γιατί ήθελε να την βάλουν δίπλα στον βασικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα του κι έτσι προτίμησε να σηκωθεί και να φύγει»!

Διάβασε επίσης: Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας! Πέταξε το μικρόφωνο ενώ τραγουδούσε (Βίντεο) 

 

Να σας αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο γύρισμα βρέθηκαν καλεσμένοι και ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑ και η παρουσιάστρια της "Παραδοσιακής Βραδιάς", Άντρη Καραντώνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Διάβασε επίσης:

"Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά": Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη! (Βίντεο) 

 

 

Home