Thumbnail

Η εμφάνιση της Meghan Markle στα British Fashion Awards που συζητήθηκε (Φώτο) Η εμφάνιση της Meghan Markle στα British Fashion Awards που συζητήθηκε (Φώτο)

Η Δούκισσα του Sussex βρέθηκε στο Royal Albert Hall και έσπασε ξανά το πρωτόκολλο
Διασημότητες από όλο τον κόσμο έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Δευτέρας στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards στο Λονδίνο. Από αυτή την λαμπερή βραδιά της μόδας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Meghan Markle.

Η Δούκισσα του Sussex βρέθηκε στο Royal Albert Hall κι απέδειξε ότι έχει έρθει για να... σπάει τα πρωτόκολλα κι αυτή την φορά, το έκανε στα Βρετανικά βραβεία μόδας.

Η εγκυμονούσα Meghan εμφανίστηκε με τα νύχια της βαμμένα μαύρα, κάτι που απαγορεύεται από το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο, που θέλει τα μέλη του παλατιού να έχουν τα νύχια τους περιποιημένα σε φυσικά χρώματα.

Η γυναίκα που σχεδίασε το νυφικό της, την κάλεσε στη σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη για τα βρετανικά βραβεία μόδας. Η Meghan Markle  επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και χρυσά πέδιλα και να κλέψει τις εντυπώσεις κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

meghan markle 2018

 

meghan markle 2018

meghan markle 2018

Διαβάστε ακόμα

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για το bullying που δέχονται τα παιδιά του (Βίντεο)

Αποκλειστικό: Με την Τάμτα η Κύπρος στην Eurovision

Η Τόνια Σωτηροπούλου φέτος στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο με τα εσώρουχα της (Φώτο)

Home