Thumbnail

Ellen DeGeneres: Δέχεται πιέσεις να εγκαταλείψει την τηλεόραση! Τι συμβαίνει στα αλήθεια; Ellen DeGeneres: Δέχεται πιέσεις να εγκαταλείψει την τηλεόραση! Τι συμβαίνει στα αλήθεια;

Τέλος η τηλεόραση για την stand - up comedian;
Οριστικό τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα σκέφτεται να βάλει η αγαπημένη παρουσιάστρια της Αμερικάνικης τηλεόρασης, Ellen DeGeneres. 

Η σκέψη της παρουσιάστριας βρήκε και υποστηρικτή, μιας και η σύζυγος της, είναι στο πλευρό της και στηρίζει την απόφαση που πήρε. 

Η ηθοποιός έχει συμβόλαιο έως το 2020 για τη δημοφιλή εκπομπή και εκείνη σκέφτεται να αποσυρθεί τότε από τη μικρή οθόνη προκειμένου να μπορέσει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, που δεν επιτρέπουν να δείξει περισσότερες πλευρές της προσωπικότητάς της.

Η Ellen αλλάζει συνεχώς γνώμη για το θέμα, καθώς η εκπομπή της γνωρίζει τεράστια επιτυχία ανά το παγκόσμιο. Σε πρόσφατη της συνέντευξη στους New York Times, ανέφερε πως η σύζυγός της Portia De Rossi την παροτρύνει να προχωρήσει.

 

Για το θέμα αυτό η Portia ανέφερε πως:  «Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο εξαιρετική στην υποκριτική και το standup comedy, που δεν χρειάζεται να είναι σε αυτό το talk show. Πέρα από μία νέα ταινία, η Ellen θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο. Δεν βλέπω το τέλος του σόου της ως το τέλος της καριέρας της». 

Πιέσεις δέχεται όμως και προς την αντίθετη κατεύθυνση, καθώς ο αδελφό της, Vance, ο οποίος έχει καταφέρει αρκετές φορές να της αλλάξει γνώμη ώστε να μην εγκαταλείψει την εκπομπή.

 

Ένα από τα επιχειρήματά του ήταν πως στους καιρούς του Donald Trump, η χώρα χρειάζεται περισσότερο τη θετική στάση της. Η παρουσιάστρια  παραδέχθηκε ότι η σύζυγός της «τρελαίνεται όταν ο αδελφός μου λέει ότι δεν μπορώ να σταματήσω».

 

Διάβασε ακόμη:

Celebrities που έχουν ταχθεί υπέρ του βεγκανισμού

Οι celebrities με την μεγαλύτερη επίδραση στα social media για το 2018 

 

 

 

 

Home