Thumbnail

H Έφη Παπαϊωάννου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την μητέρα της (Φώτο) H Έφη Παπαϊωάννου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την μητέρα της (Φώτο)

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μας συστήνει τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή 
«Mama Mia....she is the sweetest...?my lovely» με αυτή τη λεζάντα στη φωτογραφία, η Έφη Παπαϊωάννου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε με την μητέρα της.

Η γνωστή σχεδιάστρια πόζαρε σε μια από τις σπάνιες φορές μαζί με την μαμά της για τις ανάγκες της νέας έκδοσης του περιοδικού «Omikron» στο οποίο παραχώρησαν και μια αποκλειστική συνέντευξη όπου μίλησαν για τη σχέση τους.

Χαλαρές και χαμογελαστές, οι δυο γυναίκες πόζαραν στο φακό με εορταστική διάθεση αποδεικνύοντας πόσο σπάνια και σημαντική είναι η σχέση ανάμεσα σε μάνα και κόρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο νέο τεύχος του Omikron, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου μαζί με τον «Φιλελεύθερο» ?η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Έφη Παπαϊωάννου, μας συστήνει τη μητέρα της και μιλούν για τη σχέση τους. Ακόμη, διαβάστε: ?Best Dressed 2018: Ποιες Κύπριες βρίσκονται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της χρονιάς; ? Αφιέρωμα Fashion: Δώσε λάμψη στο ντύσιμο σου με έντονα ντεκολτέ, παγιέτες που τυφλώνουν και 150 ποθητά αξεσουάρ ?Υπέροχα Πλάσματα: Γνωρίζουμε 8 πρόσωπα που φέτος έκαναν άλματα ?Και, κάνουμε ρεβεγιόν, με την Ελένη Βαϊτσου, την Μαριέλλα Σαββίδου, τον Γιάννη Δρυμωνάκο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Βαγγέλη Κακουριώτης, την Δανάη Παππά και τη Ραμόνα Βλαντή #omikron #newissue #fashion #beauty

A post shared by Omikron Magazine (@omikron_magazine) on

Διαβάστε ακόμα 

Meghan Markle: Νέες εικόνες με φουσκωμένη κοιλίτσα (Φώτο)

H Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τον 11μηνών γιό της (Φώτο)

Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

 

Home