Thumbnail

O Macaulay Culkin μένει ξανά «μόνος στο σπίτι» (Βίντεο) O Macaulay Culkin μένει ξανά «μόνος στο σπίτι» (Βίντεο)

28 χρόνια μετά, αυτή τη φορά για χάρη της Google
Η ταινία «Μόνος στο Σπίτι» παραμένει, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά από την πρώτη προβολή της, ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά φιλμ των Χριστουγέννων.

Ο ήρωάς της, ο 10χρονος Kevin, τον οποίο είχε υποδυθεί αριστοτεχνικά το 1990 ο Macaulay Culkin, αποτέλεσε έμπνευση για εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο, που ονειρεύονταν να γλιτώσουν από τις οικογενειακές διακοπές για να μείνουν ολομόναχοι στο σπίτι και να κάνουν ζαβολιές.

Μπορεί ο Culkin να μη έγινε ποτέ μεγάλος σταρ όπως περίμεναν πολλοί, με το χαριτωμένο αγοράκι να εξελίσσεται τελικά σε έναν αρκετά καταβεβλημένο ενήλικο, που φαινόταν για πολλά χρόνια να χάνει τη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 

Τελικά όμως, όπως συμβαίνει στις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, η ιστορία του Macaulay Culkin είχε happy end. Ο 38χρονος σήμερα «Κέβιν» είναι καλά, απέχει από τις ουσίες που παραλίγο να του καταστρέψουν τη ζωή και εργάζεται ξανά στη showbiz.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Macaulay Culkin πρωταγωνίστησε σε ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό του Google Assistant, το οποίο αναβιώνει την πλοκή του «Μόνος στο Σπίτι», με έναν ενήλικο αυτή τη φορά «Κέβιν», και τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά για τον ήρωά μας. 

Πώς θα ήταν άραγε τα πράγματα για τον μικρούλη Κέβιν αν είχε την τεχνολογία στο πλευρό το 1990; 

Δες το σχετικό βίντεο που έγινε viral 

 

Πηγή

Home