Thumbnail

Αυτό κι' αν είναι είδηση! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια (Φώτο) Αυτό κι' αν είναι είδηση! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια (Φώτο)

Παντρεμένη με κούκλο αρχιτέκτονα! Δες φωτογραφίες από το γάμο της
Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί η εκπομπή "Happy Day", που αφορά την όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Όπως έγινε γνωστό, το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφό της, αρχιτέκτονα Γιάννη, στο Λος Άντζελες το 2015 και κουμπάροι ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το 2015 επισημοποίησαν τη σχέση τους, όμως από το Μάρτιο δεν είναι μαζί. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα λέγεται πως είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα… Δεν υπάρχει διαζύγιο, αλλά δεν είναι και μαζί. Έχουν σταματήσει κάθε επικοινωνία».  

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε πως δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες του νεαρού στη δημοσιότητα καθώς ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και έτσι το θέμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Δες φωτογραφίες και πλάνα από το γάμο της: 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πριν το GNTM υπήρξε ξανθιά! Δες πως ήταν η κριτής του show 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση 

Home