Thumbnail

Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού: «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου ήρωα» (Φώτο) Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού: «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου ήρωα» (Φώτο)

Θυμάται την περιπέτεια υγείας του και συγκινεί με την ανάρτηση του
Με ένα κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και προσφοράς ο γνωστός παρουσιαστής, Σταύρος Κυπριανού. 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος πριν τέσσερα χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με το θέμα υγείας που του άλλαξε τη ζωή, ενώ όπως αναφέρει τα Χριστούγεννα του 2014 ήταν τα πιο σημαντικά για τον ίδιο

Μέσα από το μήνυμα του θέλησε να παροτρύνει τον κόσμο να εγγραφούν στο αρχείο δυνητικών δοτών στο Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ του: «Τα Χριστούγεννα του 2014 ανέμενα το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου, μακριά από την υλιστική θεώρηση της ζωής. Χωρίς ρεβεγιόν, πλούσια φαγητά και «ακριβά» δώρα. Κατάλαβα ότι μπροστά στην ελπίδα να ζήσεις όλα μοιάζουν μικρά κι ασήμαντα. Όσοι βρίσκονται στις λίστες αναμονής για μεταμόσχευση ή στο θάλαμο ενός νοσοκομείου το γνωρίζουν πολύ καλά. Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου ήρωα. Τον δικό μου Άγιο Βασίλη. Μπορείτε να γίνετε κι εσείς.. κάνοντας εγγραφή στο αρχείο δυνητικών δοτών του υπουργείου υγείας».

Δες την ανάρτηση του:

 

Διάβασε επίσης:

Σταύρος Κυπριανού: Συγκλονίζει η ανάρτηση του – «Με τον θάνατο του, μου χάρισε ζωή»

 

 

Home