Thumbnail

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram του ηθοποιού! Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram του ηθοποιού!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μας εύχονται "Καλά Χριστούγεννα"
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού καθώς τα φετινά Χριστούγεννα τους βρίσκουν μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους και επιθυμούν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές με τους ακολούθους τους στα social media.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόσταρε φωτογραφία με τη σύντροφό του στο Instagram και έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον village Βασίλη απόψε !!!!!!!!».

Δες την ανάρτηση του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

 

Διάβασε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: Μαγείρεψε παστίτσιο και το πόσταρε όλο περηφάνια! (Φώτο)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μάθαμε ποιο φαγητό φτιάχνει στην Κατερίνα Γερονικολού! (Βίντεο)

 

 

 

Home