Thumbnail

Σοκάρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου» (Φώτο) Σοκάρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου» (Φώτο)

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια
Το γύρο του διαδικτύου κάνει απ' το πρωί, η είδηση για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που σημειώθηκε, στις 07:10, σήμερα, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού στο Κολωνάκι. 

Από την έκρηξη, τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός δεν ήταν μεγάλης ισχύος.

Ανήσυχοι και σοκαρισμένοι είναι φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής, που ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά».

Δες την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά.❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

 

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η σωσίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Είναι παρουσιάστρια από την Τουρκία και είναι ολόιδιες (Βίντεο)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καυτό τσιφτετέλι στο γάμο της Μαρίας Μενούνος! (Βίντεο)

 

 

Home