Thumbnail

Ελένη Μενεγάκη: Δες την σε ηλικία 18 ετών! Καλλονή ακόμη και με καστανά μαλλιά (Φώτο) Ελένη Μενεγάκη: Δες την σε ηλικία 18 ετών! Καλλονή ακόμη και με καστανά μαλλιά (Φώτο)

Την εποχή εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο
Είναι γνωστό πως η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha, πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και συγκεκριμένα με τις διαφημίσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία από τα παλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

Η ίδια δημοσίευσε αρχικά μία φωτογραφία από το πρώτο της εξώφυλλο και βλέποντας πως οι φαν της ξετρελάθηκαν, είπε να το κάνει ξανά.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από τότε που δούλευε ως μοντέλο για γνωστή εταιρεία κοσμημάτων.

Στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε όταν η Ελένη ήταν 18 ετών, φαίνεται αρκετά διαφορετική, καθώς τότε η παρουσιάστρια πόζαρε με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Πάντως αν και μελαχρινή και πολύ νέα, η Ελένη Μενεγάκη είχε από τότε εκείνο το σαγηνευτικό βλέμμα που μετά από λίγο καιρό την έκανε διάσημη.

Όπως έγραψε και στη λεζάντα, η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν μπει στην ζωή της η τηλεόραση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Και επειδή κατάλαβα ότι σας αρέσουν οι παλιές μου φωτό .. δείτε και αυτή ! Διαφήμιζα γνωστή εταιρεία κοσμημάτων ! Ήμουν εντελώς άγνωστη περίπου 18 χρόνων ...πριν μπει στην ζωή μου η τηλεόραση ( δεν υπήρχαν ακόμα το ιδιωτικά κανάλια ) και το αγαπημένο ξανθό χρώμα των μαλλιών μου ! Ευχαριστώ την Χ.Πολιτη που κάπου την ανακάλυψε».

Δες την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Eleni ... και επειδή κατάλαβα ότι σας αρέσουν οι παλιές μου φωτό .. δείτε και αυτή ! Διαφήμιζα γνωστή εταιρεία κοσμημάτων ! Ήμουν εντελώς άγνωστη περίπου 18 χρόνων ...πριν μπει στην ζωή μου η τηλεόραση ( δεν υπήρχαν ακόμα το ιδιωτικά κανάλια ) και το αγαπημένο ξανθό χρωμα των μαλλιών μου ! Ευχαριστώ την Χ.Πολιτη που κάπου την ανακάλυψε !!!❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ο γιος της Μενεγάκη κλείνει τα 16 και η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε φωτογραφία του που ήταν νεογέννητο!

Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον Ματέο στην Άνδρο σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση! (Φώτο)

 

Home