Thumbnail

Συγκλονίζει Κύπρια παρουσιάστρια: «Αυτός ο χρόνος μου πήρε τον αδερφό μου... δακρύζω...» (Φώτο) Συγκλονίζει Κύπρια παρουσιάστρια: «Αυτός ο χρόνος μου πήρε τον αδερφό μου... δακρύζω...» (Φώτο)

Το 2018 βίωσε το απόλυτο δράμα και ταυτόχρονα την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της
Το 2018 που φεύγει ήταν για την Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφο μια χρονιά που τα είχε όλα, καθώς έχασε τον αδερφό της αλλά μας ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη της! 

Ο λόγος για την Έλενα Τσιακούπη που στις 31 Ιουλίου έφυγε από την ζωή ο 38χρονος αδερφός της ύστερα από μακροχρόνιο πρόβλημα υγείας!

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να μιλήσει για τα γεγονότα που την σημάδεψαν το 2018 και αναφέρθηκε στους δύο θανάτους που την συγκλόνισαν τη χρονιά που φεύγει.

 Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτή η χρονιά ήταν η πιο έντονα φορτισμένη για μένα από όλες τις προηγούμενες. Ήταν ένα χαστούκι και ταυτόχρονα ένα θαύμα. Συναισθήματα που σε απογείωναν στα ουράνια και ταυτόχρονα κεραυνοί που σε έριχναν κάτω στο χώμα. Αυτός ο χρόνος μου πήρε δυο από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Δυο ανθρώπους σε ένα χρόνο , μέσα σε 4 μήνες που μου αναστάτωσαν όλο το είναι. Τον αδερφό μου, τον Γιώργο μου που έρχεται συχνά στα όνειρα μου αλλά δυστυχώς πλέον δεν είναι εδώ να τον αγκαλιάσουμε για Χρόνια Πολλά. Ξέρω όμως πως από εκεί πάνω μας βλέπει και μας προσέχει σαν άγγελος. Δακρύζω...νομίζω δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτός ο χαμός! Όσο δυνατή και αν θέλω να είμαι.

Προσπαθώ να είμαι δυνατή για το νέο μέλος που περιμένουμε να έρθει στην ζωή μας, το θαύμα που μας έστειλε ο Θεός και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Από την άλλη ήρθε και ο χαμός του παππού μου, του ανθρώπου που όλα μου τα παιδικά χρόνια είχαν συνδεθεί μαζί του, όπως και την τεράστια αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια, ο πιο ευγενικός άνθρωπος στον κόσμο. Όπως φεύγει αυτός ο χρόνος εύχομαι μόνο να μην πάρει άλλους ανθρώπους... Ξέρω πως αυτό δεν γίνεται, όμως ο πόνος για όλες τις οικογένειες είναι μεγάλος. Και ας προχωράμε...και ας λέμε ότι η ζωή συνεχίζεται. Ναι συνεχίζεται... όσο σκληρό και αν είναι, όμως το μέσα μας δεν το μετρά ο χρόνος.

Είμαι ευγνώμων που έχω αυτούς τους υπέροχους γονείς, ακόμα ένα υπέροχο αδερφό, αλλά ταυτόχρονα ένα καταπληκτικό σύντροφο. Είμαι ευγνώμων διότι τα παιδικά μου όνειρα, μαζί με κόπο και σκληρή δουλειά έχουν πραγματοποιηθεί και νιώθω μεγάλη ευλογία που μπορώ και κάνω το επάγγελμα που αγαπώ και που από 5 χρονών είχα επιλέξει. Είμαι χαρούμενη που μέσα από την διάρκεια των χρόνων χτύπησα και σηκώθηκα και που έκανα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων, έχοντας δίπλα μου μόνο λίγους και αληθινούς. Χαίρομαι που πλέον έμαθα να ξεχωρίζω πως τα πιο ωραία είναι στα πιο απλά, ούτε στα ξενύχτια διασκέδασης , ούτε στα facebook ούτε σε πολλά άλλα προσωρινά. Είναι σε μια αγκαλιά , σε ένα χαμόγελο, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, σε μικρές όμορφες αληθινές στιγμές!

Και αυτό εύχομαι σε όλους για το 2019 να απολαύσουν όσες πιο πολλές στιγμές μπορούν όμορφες με τα αγαπημένα τους άτομα και ποτέ να μην αναβάλλουν για αύριο ή για πιο μετά, μια συνάντηση με ανθρώπους που αγαπάνε διότι ...τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη στιγμή και ότι φεύγει δεν έρχεται πίσω για να το ζήσεις! Ας είναι το 2019 γεμάτο και πλούσιο από στιγμές που θα μας κάνουν να μην μετανιώνουμε για το χρόνο που αφήσαμε πίσω και δεν επενδύσαμε σωστά! Να λέμε σε αγαπώ, ευχαριστώ και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Καλό υπόλοιπο 2018 να έχουμε και με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος 2019! x x x»

 

Να σας θυμίσουμε πως πριν μερικές βδομάδες ανακοίνωσε μέσα από το instagram της ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιανό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My hero❤️ Proud of you #soon #pregnancyannouncement #pregnant #babycoming #wecantwaittomeetyou #blessed #pregnancy #baby #babybump #momtobe #mummy #dadtobe #footballplayer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsiakoupi (@elenuats) στις

 

Διάβασε επίσης:

Έγκυος Κύπρια παρουσιάστρια! Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή σύντροφο της (Φώτο)

 

 

Home