Thumbnail

Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της (Βίντεο) Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της (Βίντεο)

Ο ερχομός του μωρού που την σημάδεψε
Θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2018 η Άντρεα Κυριάκου επέλεξε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές που στιγμάτισαν τη ζωή της και θα θυμάται για πάντα.

Αναμφίβολα, ο ερχομός του γιού της ήταν κάτι το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Γιώργο Μερκή μέσα στην χρονιά που φεύγει.

Το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της στο Instagram όταν ακόμα ήταν έγκυος, δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της και τον μικρό Λαμπρινό να κλωτσά λίγο πριν έρθει στον κόσμο.

«Τελευταία μέρα του 2018! Τόσο ευγνώμων για το θαύμα που έζησα! Η πιο σημαντική, όμορφη, γεμάτη, ουσιαστική χρονιά! Η χρόνια που από γυναίκα… έγινα μητέρα. Χρονιά σταθμός και για πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου! 9 μήνες συγκατοικούσαμε στο ίδιο σώμα, για μια ζωή η καρδιά σου βηματοδότης μου… Να είσαι καλά ψυχή μου μόνο αυτό! 2019 μην μου φέρεις τίποτα, τα έχω όλα! Άσε με απλά να τα χαρώ», έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία μέρα του 2018! Τόσο ευγνώμων για το θαύμα που έζησα! Η πιο σημαντική, όμορφη, γεμάτη, ουσιαστική χρονιά! Η χρονιά που από γυναίκα... έγινα μητέρα ?? Χρονιά σταθμός και για πάντα χαραγμένη στη καρδιά μου! 9 μήνες συγκατοικούσαμε στο ίδιο σώμα, για μια ζωή η καρδιά σου βηματοδότης μου... Να είσαι καλά ψυχή μου, μόνο αυτό! 2019 μην μου φέρεις τίποτα, τα έχω όλα! Άσε με απλά να τα χαρώ ?? #lastdayof2018 #babybump #pregnantbelly

A post shared by Άντρεα Κυριάκου ? (@andrea_kyriakou) on

 

 

Home