Thumbnail

Η παίκτρια του «Power Of Love» και η συγγένεια με την οικογένεια Παντελίδη (Φώτο) Η παίκτρια του «Power Of Love» και η συγγένεια με την οικογένεια Παντελίδη (Φώτο)

Ποια είναι η όμορφη ύπαρξη που μπήκε στο reality;
Ο νέος κύκλος του reality της αγάπης ξεκίνησε και για μια ακόμα φορά θα απασχολήσει ιδιαίτερα. Τα νέα πρόσωπα μπήκαν στο σπίτι και ανάμεσά τους υπάρχουν αιθέριες υπάρξεις αλλά και γοητευτικοί άντρες που θα ανταλλάξουν τα βέλη του έρωτα διεκδικώντας το έπαθλο.

Ανάμεσα στις γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι είναι και η Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς Λενίνα, όπως την φωνάζουν η οποία έχει συγγένεια με την οικογένεια Παντελιδη.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες του «Power Of Love» (Βίντεο)

Συγκεκριμένα η όμορφη ξανθιά ύπαρξη είναι η γυναίκα που πάντρεψε τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη και τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου που ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου τον περασμένο Οκτώβριο.

 Η Λενίνα είναι το ξανθό κορίτσι του Power Of Love, το οποίο μαζί με τις άλλες έξι κοπέλες θα προσπαθήσει να βρει το ταίρι της και μαζί του να νικήσουν στο reality σχέσεων. Φανατικό κοινό υπέρ της Λενίνας είναι φυσικά η οικογένεια Παντελίδη.

2

 

Διαβάστε ακόμα 

O Κωνσταντίνος Αγγελίδης αντίκρισε τον γιό του ένα χρόνο μετά το ατύχημα του (Βίντεο)

Τρυφερή μανούλα η Ελεονώρα Μελέτη (Φώτο)

 

Home