Thumbnail

Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τέταρτο παιδί τους  Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τέταρτο παιδί τους 

Θα γίνουν ξανά γονείς
Το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους ετοιμάζονται να υποδεχτούν η Kim Kardashian και ο Kanye West, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly. Το μωρό, που σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι αγοράκι, αναμένεται να γεννηθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ράπερ σύζυγός της θα φέρουν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως αναφέρει μάλιστα το αμερικανικό περιοδικό, πρόκειται για την ίδια παρένθετη μητέρα που έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί, την κόρη τους Σικάγο, τον Ιανουάριο του 2018. 

Η επιλογή της παρένθετης μητέρας, οφείλεται στο γεγονός πως η Kim δεν μπορεί πλέον να φέρει στον κόσμο παιδί κι αυτό για ιατρικούς λόγους.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα να φέρουν το ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου και να μιλούν για αγεφύρωτες διαφορές στη σχέση τους, η ίδια η Kim πάντως φέρεται να δήλωσε σε άτομα από το περιβάλλον της πως επιθυμία τους είναι να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια.

 «Ο Kanye θέλει επτά παιδιά» δήλωσε η 38χρονη σταρ των social media.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night seeing Cher is always a good idea!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 Διαβάστε ακόμα

Τρυφερή μανούλα η Ελεονώρα Μελέτη (Φώτο)

O Κωνσταντίνος Αγγελίδης αντίκρισε τον γιό του ένα χρόνο μετά το ατύχημα του (Βίντεο)

 

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (Φώτο)

Πηγή

 

Home