Thumbnail

Σοκάρει η Θέκλα Πετρίδου: «Έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου...» (Βίντεο) Σοκάρει η Θέκλα Πετρίδου: «Έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου...» (Βίντεο)

Η ανατρεπτική ψυχολόγος αποκάλυψε πτυχές της ζωής της
Καλεσμένη της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε χθες το απόγευμα, η Θέκλα Πετρίδου σε μια ανατρεπτική συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις.

Η εθνική μας ψυχολόγος μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το mobbing που έχει δεχθεί, τη νέα της συνεργασία στην Ελλάδα  αλλά και για τον έρωτα με τον άνδρα της.

Αυτό που μας έκανε ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αποκάλυψη που έκανε για τα παιδικά της χρόνια, ενώ μίλησε και για το ξύλο που έφαγε από τον πατέρα της! 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρή έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου και ήταν πολύ δυνατός και δεν μπορούσα να τον δείρω πίσω έτσι στο ξύλο ανέπτυξα... ξύλινη γλώσσα. Φαντάζομαι τον πειράζει που τα λέω δημόσια, αλλά συζητώντας τα μετά έχουμε έρθει σε μια ισορροπία. Το είχα σχέδιο από παλιά να τον κάνω "ντουντούκι" από μικρή.  Έλεγα μια ημέρα θα το μάθει όλος ο κόσμος. Το ήθελα από μικρή να γίνω γνωστή για να πω ότι με δέρνει. Όταν είσαι θύμα βίας, θέλει πολύ ψυχοθεραπεία για να μην γίνεις βίαιος. Εγώ, τα κατάφερα...» 

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 08:00:

 

Διάβασε επίσης:

Θέκλα Πετρίδου: Συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στην Αθήνα και έγινε χαμός! (Βίντεο) 

Θέκλα Πετρίδου: «Έμαθα στα 7 μου ότι με υιοθέτησαν από μια γυναίκα σχιζοφρενή» 

Home