Thumbnail

Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή: Απαντά στον Τάσο Τρύφωνος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!  Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή: Απαντά στον Τάσο Τρύφωνος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! 

Νέα ανάρτηση από τη σύζυγο του Υπουργού Γεωργίας
Μεγάλες διαστάσεις πήρε σήμερα το θέμα με την ανάρτηση της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας, που τα "έχωσε" στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή "Ο πιο Αδύναμος Κρίκος". 

Η ίδια χθες Δευτέρα 07/01 μετά την προβολή του επεισοδίου της εκπομπής όπου συμμετείχαν μικρά παιδιά, έδειξε την ενόχληση της σε σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής σε παίκτρια, για το ότι πρέπει όταν μεγαλώσει να λάβει μέρος σε καλλιστεία! 

Ο Τάσος Τρύφωνος ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ομάδα της εκπομπής "Όλα Καλά" του ΣΙΓΜΑ, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια. 

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα επεισόδια που λαμβάνουν μέρος παιδιά, ήταν απαίτηση του κοινού, με τον ίδιο να είναι πάντα αγχωμένος για να μην πάει κάτι στραβά στο γύρισμα. Μάλιστα όπως τόνισε, στο γύρισμα βρίσκονται πάντα οι γονείς και δεν γίνεται οτιδήποτε για να προσβάλλει τα παιδιά. Όπως ανέφερε πριν την εν λόγο ατάκα, προηγήθηκε άλλη κουβέντα που κόπηκε στο μοντάζ λόγω χρόνου. 

Δες το απόσπασμα: 

 

Πριν λίγη ώρα ωστόσο, η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή με νέα της ανάρτηση, θέλησε να απαντήσει σε όλο αυτό που συνέβη, κάνοντας μια ανάρτηση που έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή η χθεσινή μου ανάρτηση πήρε απροσδόκητα μεγάλες διαστάσεις, θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή/δημοσιογράφο.

Ως γυναίκα όμως και ως μητέρα (η κόρη μας είναι 12 χρόνων και ο γιος μας 10), πολλές φορές νιώθω ότι παλεύω ενάντια στο ρεύμα, ενάντια σε ένα κατεστημένο που ζυγίζει ακόμα τους ανθρώπους με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση, το βιοτικό τους επίπεδο και την καταγωγή τους.

Πώς θα πείσουμε τα παιδιά μας ότι η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή τους δεν έχουν σχέση με την ομορφιά, το χρώμα, το ύψος ή το βάρος τους, όταν βομβαρδίζονται καθημερινά από λανθασμένα μηνύματα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα ΜΜΕ; Όταν ειρωνικά σχόλια για το βάρος, την καταγωγή και την ηλικία μιας γυναίκας πλασάρονται ως χιούμορ; Χιούμορ είναι όταν γελάς μαζί με τον άλλο και όχι εις βάρος του. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προωθούμε πρότυπα με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας. Και λυπάμαι που στην Κύπρο του 2019 συζητάμε ακόμα για τα αυτονόητα...»

Δες την ανάρτηση της:

Διάβασε επίσης:

H σύζυγος του Υπουργού Γεωργίας έκραξε τον Τάσο Τρύφωνος και τον "Αδύναμο Κρίκο" (Φώτο)

 

 

Home