Thumbnail

Δε φαντάζεσαι τι είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ σε παίκτρια του GNTM! (Βίντεο) Δε φαντάζεσαι τι είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ σε παίκτρια του GNTM! (Βίντεο)

Το αποκάλυψε το μοντέλο... δεν πιστεύαμε αυτό που ακούσαμε!
Είναι σίγουρα μια από τις πιο ανατρεπτικές παρουσίες που γνωρίσαμε φέτος, με τη συμμετοχή της στο GNTM, να ξεχωρίζει.

Ο λόγος για την αυστηρή Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα κορίτσια ήταν σκληρή, καθώς ήθελε να είναι σωστές και να συμπεριφέρονται επαγγελματικά. 

Χθες ωστόσο, μάθαμε από πρώην παίκτρια μια απαγόρευση που είχε θέσει σε παίκτρια και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Η Ειρήνη Στεριανού του GNTM λοιπόν, βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς για την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μιλώντας αρχικά για τα μαλλιά της που αναγκάστηκε να κόψει μέσα στο GNTM, η Ειρήνη εξήγησε πως δεν της αρέσει καθόλου το κοντό μαλλί της και  πως ντρέπεται να ανοίξει ακόμη και την πόρτα σε έναν διανομέα.

Μάλιστα η Ειρήνη Στεργιανού αποκάλυψε και τι της είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ σε κάθε δοκιμασία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φωτογραφικά μου αρέσει πάρα πολύ το μαλλί μου, αλλά μέχρι εκεί... ντρέπομαι να ανοίξω και σε ένα delivery γιατί θα με δει με καρφάκια, είναι χαλιά, απαίσια. Τη μέρα που είχαμε αποχώρηση έβλεπα όλες τις κοπέλες που χτενιζόντουσαν κι εγώ ένιωθα πολύ έξω από τα νερά μου. Με είχαν χαρακτηρίσει ως Βαγγέλη Κακουριώτη. Είχα καταλάβει από την αρχή ότι η Εβελίνα δεν είναι αυτό που δείχνει. Έχω δει να με σχολιάζει πίσω από την πλάτη μου. Η Ζενεβιέβ δεν με άφηνε να φοράω εσώρουχα, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος». 

Δες το βίντεο: 

 

Διάβασε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αγνώριστη πριν 10 χρόνια πάνω στην πασαρέλα! (Βίντεο) 

Ζενεβιέβ και Χριστοπούλου αποθεώνουν την Εβελίνα Σκίτσκο! «Την ξεχωρίσαμε από την αρχή» (Βίντεο) 

Home