Thumbnail

Νότης Χριστοδούλου: Πως είναι 15 χρόνια μετά τη νίκη του στο Fame Story; Δείτε τον! (Βίντεο) Νότης Χριστοδούλου: Πως είναι 15 χρόνια μετά τη νίκη του στο Fame Story; Δείτε τον! (Βίντεο)

Ήταν ο πρώτο νικητής σε μουσικό talent show
Ήταν ο πρώτο νικητής μουσικού talent show της Ελληνικής τηλεόρασης. Δεκαπέντε χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2003 ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ο νικητής του πρώτου Fame Story.

 Ο νεαρός τότε τραγουδιστής είχε ξεχωρίσει γενικότερα μέσα στο παιχνίδι με την Άσπα Τσίνα, να την στηρίζει μέσα στο παιχνίδι, μια φιλία που συνεχίζει μέχρι και σήμερα.  

Μετά τη νίκη του στο Fame Story, ο Νότης Χριστοδούλου έβγαλε τον πρώτο του δίσκο, έκανε εκπομπή διακόσμησης και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές με τελευταία το Δέστε τους από όπου δεν αποχώρησε και με τις καλύτερες σκέψεις για τους συνεργάτες του.

«Με τον Νότη είμαστε πραγματικά φίλοι. 15 χρόνια» λέει η Άσπα Τσίνα όταν ο καλός της φίλος εισέβαλε στο πλάνο για να της δώσει ένα φιλί. Εκείνος ασχολείται πλέον με τη διακόσμηση και δήλωσε ότι θα φτιάξει το σκηνικό στην Άσπα Τσίνα που ξεκινά πάλι εμφανίσεις.

Ο Νότης χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα: «Για το Fame Story ότι είχα να πω με την Άσπα το έχω πει. Εντάξει, γεράσαμε πια. Δοκιμάσαμε. Εγώ πέρασα πολύ ωραία εκείνη την περίοδο, αλλά νομίζω δεν μου άρεσα τόσο».

Δείτε τους στο βίντεο: 

πηγή βίντεο: zappit tv

 

Home