Thumbnail

Παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης στα backstage του X-Factor! (Βίντεο) Παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης στα backstage του X-Factor! (Βίντεο)

Το talent show επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις
Πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει το X-Factor στην Ελλάδα που θα προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Open Tv, ενώ στην Κύπρο μέσα από το Omega. 

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυ Χρηστίδου, ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μουσικό σόου, το οποίο θα παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή!  

Στο πάνελ των κριτών θα δούμε καλλιτέχνες έκπληξη, με τα πρώτα ονόματα να παίζουν ήδη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα όπως του Αντώνη Ρέμου και της Πάολας.

Ο ένας τραγουδιστής, ωστόσο, που πιθανολογείται να βρεθεί στην κριτική επιτροπή είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με έναν ποπ τραγουδιστή.

Ένα ακόμη όνομα που συζητήθηκε επίσης, είναι αυτό της Ταμτας, χωρίς να είναι δυνατή η συμμετοχή της λόγω των υποχρεώσεων της στη Eurovision με την Κύπρο. 

Αυτό που μας έκανε ωστόσο εντύπωση, είναι το άτομο που θα βρεθεί στα backstage και δεν είναι άλλη η παρουσιάστρια Εβελυν Καζαντζόγλου, που μέχρι πρότινος βρισκόταν Κύπρο και παρουσίαζε διάφορες εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. 

Δες το απόσπασμα:

 

Διάβασε επίσης:

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δε φαντάζεστε με ποιον σταρ του Hollywood συναντήθηκε στη Μύκονο! (Φώτο)

Έγκυος η Έβελυν Καζαντζόγλου; (Βίντεο)

 

 

Home