Thumbnail

Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης του "The Voice" σε ηλικία 24 ετών (Βίντεο) Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης του "The Voice" σε ηλικία 24 ετών (Βίντεο)

Άνηκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για το θάνατο νεαρού τραγουδιστή που έλαβε μέρος στο The Voice of Greece το 2017. 

Ο λόγος για τον Δαυίδ Κανάβου, που μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αλλά κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές και να διατηρήσει επαγγελματική σχέση μαζί τους, ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Στην πρώτη του audition, ο 24χρονος τραγουδιστής λίγο πριν βγει να τραγουδήσει στη σκηνή του Voice είχε αποκαλύψει πως πάσχει από ανοσοανεπάρκεια, γεγονός που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο ίδιος επέλεξε να τραγουδήσει το «Thinking Out Loud», του Ed Sheeran, κάνοντας και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν, με τον νεαρό τραγουδιστή να επιλέγει αρχικά τον Πάνο Μουζουράκη. 

Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι συνέχισε να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον coach του που τον είχε συμπεριλάβει στην ομάδα με τις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

Δυστυχώς, όμως, ο ταλαντούχος νέος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και έφυγε απ' τη ζωή. 

Την είδηση του θανάτου του Δαυίδ Καναβού έκανε γνωστή ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος του The Voice, με ανάρτησή του στο Facebook. Ο γνωστός μαέστρος έγραψε χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα…». 

Δες την ανάρτηση του:

Θυμήσου την audition του:

 

Διάβασε επίσης: 

The Voice: "Σφάχτηκαν" οι κριτές για τον 27χρονο Κύπριο με την υπέροχη φωνή (Βίντεο)

Με παντόφλα και κιμονό ο Πάνος Μουζουράκης στο πρώτο επεισόδιο του "The Voice" (Φώτος)

 

 

Home