Thumbnail

Μέγκι Ντρίο: Δηλώνει θαυμάστρια του Γιώργου Εφραίμ μπροστά στην Αριστοτέλους (Βίντεο) Μέγκι Ντρίο: Δηλώνει θαυμάστρια του Γιώργου Εφραίμ μπροστά στην Αριστοτέλους (Βίντεο)

Ποιοι άλλοι δύο Κύπριοι έφαγαν "άκυρο" από το μοντέλο;
Στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", μίλησε το γνωστό μοντέλο, ύστερα από την επίσκεψη της στην Κύπρο για τις ανάγκες της εκπομπής "Λούης Night Show". 

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε σε συνεργάτη της εκπομπής και κλήθηκε να διαλέξει μεταξύ δύο αντρών, με ποιον θα έκανε κάτι πιο... ερωτικό. Οι δύο υποψήφιοι ήταν ο Τάσος Ευαγγέλου και ο Χάρης Παπαθεοχάρους, με τον δεύτερο να βγαίνει οριακά νικητής. 

Μετά τις δύο πρώτες επιλογές, στο θέμα μπήκε και ο Γιώργος Εφραίμ, που όπως φάνηκε ήταν πιο ενδιαφέρον θέαμα για το γνωστό μοντέλο, ψηφίζοντας στο τέλος τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. 

Για την επιλογή της αυτή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει πολύ ωραίο χαμόγελο... Θα πάω με την παρουσιάστρια και εγώ. Από τους τρεις διαλέγω τον Εφραίμ, τον άντρα της παρουσιάστριας. Δεν χωρίζω ποτέ ζευγάρια, δεν είμαι τέτοια κοπέλα. Να στείλω στην παρουσιάστρια την υπόσχεσή μου ότι δεν τρέχει τίποτα!».

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης:

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Δες πώς είναι πριν και μετά το μακιγιάζ! (Φώτο)

Αποκαλυπτική η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Είχα απατηθεί και την κοπέλα την ήξερα» (Βίντεο)

 

 

Home