Thumbnail

Η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ Η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ

Η δυναμική δικηγόρος και σύντροφος του Χρύσανθου Τσουρούλλη είναι η νέα πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου
Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του προέδρου του συμβουλίου, Ανδρέα Μαραγκού, η Έμιλυ Γιολίτη θα είναι αυτή που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έλαβαν εντολή διορισμού στους ημικρατικούς οργανισμούς από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι και αυτό της δυναμικής δικηγόρου για τη στελέχωση της θέσης του προέδρου της ΑΗΚ.

Η δικηγόρος από τη Λεμεσό και διευθύνουσα σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου Harneys Αριστοδήμου Λοιζίδης Γιολίτη LLC, πέρα από την επαγγελματική της ιδιότητα, είναι και ευρέως γνωστή στην κοσμική ζωή του τόπου μας. 

Ποια είναι η νέα πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου; 

Η Έμιλυ Γιολίτη υπήρξε ιδρυτικό μέλος του STEP Κύπρου και έμπειρη δικηγόρος με ειδίκευση στο εταιρικό δίκαιο και πιο συγκεκριμένα στο διεθνή φορολογικό προγραμματισμό και σχεδιασμό φορολογικών δομών. Είναι επικεφαλής του διεθνούς τμήματος Tax and Regulatory, καθώς επίσης και επικεφαλής του Cyprus Fiduciary. 

Αποτελεί µία από τις πιο επιτυχημένες και δυναμικές γυναίκες του νησιού, ενώ είναι και μια τρυφερή και στοργική μανούλα δυο παιδιών, του Παντελή και της Ιόλης.

Η Έμιλυ Γιολίτη έχει φιλοξενηθεί κατά καιρούς σε έντυπα και έχει φωτογραφηθεί επιλεκτικά για κυπριακά περιοδικά. Λατρεύει τα ταξίδια, με την ίδια να φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, έχοντας σχεδόν πάντοτε στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Χρύσανθο Τσουρούλλη, με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια. 

Παράλληλα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram είναι εμφανές πως η Έμιλυ Γιολίτη είναι μια γυναίκα με εκλεπτυσμένο γούστο, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο μέσα από το πραγματικά εντυπωσιακό σπίτι της, όσο και από τις καθημερινές της εμφανίσεις. Διαθέτει αδιαμφισβήτητα στιλ, ενώ είναι πλήρως ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας, καθώς παράλληλα διατηρεί το κατάστημα Rococo 

Από τη μέχρι τώρα πορεία της, δείχνει να φέρνει εις πέρας με επιτυχία ό,τι καταπιάνεται, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως διορίστηκε ο κατάλληλος άνθρωπος σε μια καίρια θέση. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @galvanlondon @rococo_btq

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️?

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Havana ooh-nah-nah ?

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

Home