Thumbnail

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούγλης: «Σας παρακαλώ θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας…» Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούγλης: «Σας παρακαλώ θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας…»

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή και την αγαπημένη του μητέρα
Είναι από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές της Κυπριακής τηλεόρασης, που μας έχει συνηθίσει να μιλά έξω απ' τα δόντια.

Ο Δημήτρης Σούγλης αυτή τη φορά σε μια δημόσια ανάρτηση του, μας έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του και οι δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, η μητέρα του, κυρία Δέσποινα, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο με την υγεία της και καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους, να συμπορευτούν μαζί του και να την συμπεριλάβουν στις προσευχές τους.

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Δεν ξέρω. Αλλά επειδή όπως λένε και το πιστεύω εν τη ενώσει η ισχύς, επιτρέψτε μου να σας παρακαλέσω θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας όλοι και όλες (όσοι θέλετε),για να ξεπεράσει η μητέρα μου Δέσποινα τον κίνδυνο που διατρέχει με την υγεία της και να γίνει καλά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δες την ανάρτηση του: 

Διάβασε επίσης: 

Κύπριος παρουσιαστής πίσω από τα σίδερα της φυλακής! Τι συνέβη; (Φώτο) 

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερή στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» (Βίντεο) 

Home