Thumbnail

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φανερά ενοχλημένη μιλάει για την σχέση της με το Ντάνο! (Βίντεο) Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φανερά ενοχλημένη μιλάει για την σχέση της με το Ντάνο! (Βίντεο)

Η αντιπαράθεση της με την Φαίη Σκορδά
Καλεσμένη στο "Πρω1νό", με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μίλησε και για το θέμα των ημερών για την φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Από την κουβέντα τους δεν έλειψε και η αναφορά για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, με τη Ντορέττα και το Ντάνο να απολαμβάνουν δείπνο μαζί.

Για το γεγονός αυτό, η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα έδειξε να ενοχλείται λίγο με τις επαγγελματικές-παπαράτσι φωτογραφίες. Αναφερόμενη για τις φωτογραφίες που έβγαλαν θαμώνες του μαγαζιού με το κινητό τους, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό μου φαίνεται χειρότερο . Οι φωτογραφίες που βγαίνουν από κινητό, μου φαίνονται ακόμη πιο κρίμα. Ότι κάποιος από δίπλα τραπέζι τραβάει φωτογραφίες και τις στέλνει σε δημοσιογράφο είναι χειρότερο… Κοινωνιολογικά αυτό, αξίζει μελέτης!». 

Η όμορφη παρουσιάστρια συνέχισε να λέει πως: «Μπορεί να κρίνω και εξ ιδίων. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μου έχει ξανατύχει… Αλλά σαν φαινόμενο ότι μπορεί ο καθένας να τραβήξει μία φωτογραφία και να τη στείλει στους δημοσιογράφους… Δεν σημαίνει ότι επειδή γίνεται κάτι πρέπει σώνει και ντε να το αποδεχτείς… Αν ήταν δημοσιογράφος γιατί δεν πήρε το credit της φωτογραφίας;».

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε να τη ρωτά επί του θέματος. Μάλιστα εξήγησε πως η ίδια έχει φτάσει σε σημείο να αποδέχεται την προβολή κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Πέρα όμως από τη δημοσίευση φωτογραφιών, υπήρξε και κάτι ακόμη που ενόχλησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Με ενόχλησαν οι συζητήσεις που έγιναν μετά. Κουλ χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν προβάλλονται πράγματα της προσωπικής μου ζωής… Δεν κάναμε κάτι περίεργο… Κάποιες συζητήσεις ξεπέρασαν κάποια όρια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν θα μπορούσα ποτέ ολοκληρωτικά να ελέγξω κάτι τέτοιο», είπε και ξεκαθάρισε πως οι σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι μόνο φιλική.  

Δείτε το βίντεο: 

Home