Thumbnail

Το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι η ομορφότερη Σταρ Ελλάς! Την αναγνωρίζεις;  Το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι η ομορφότερη Σταρ Ελλάς! Την αναγνωρίζεις; 

Στην αγκαλιά της μητέρας της, κάνει flashback στην παιδική της ηλικία
Πολλά είναι τα μοντέλα που ξεχώρισαν από τα Ελληνικά καλλιστεία και κατάφεραν και έκαναν λαμπρή καριέρα. 

Μια από αυτές είναι και η καλλονή Δούκισσα Νομικού που το 2007 στέφθηκε Σταρ Ελλάς, με μια μεγάλη καριέρα να ξεκινούσε για την ίδια. 

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και έκανε μια δημόσια εξομολόγηση για τους γονείς της και τις σχέσεις τους.

Η όμορφη μανούλα έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα πιο τρυφερά λόγια στη μητέρα και τον πατέρα της. 

 

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Δούκισσα Νομικού, μηνών ακόμη να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, Ούρσουλας, εδώ δίπλα της είναι ο πατέρας της, ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Νομικός.

H Δούκισσα Νομικού εδώ και μέρες αποκαλύπτει μέσω του προφίλ της τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά. Αυτή τη φορά μίλησε για τους γονείς της με τα πιο γλυκά λόγια. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι 10 στόχοι μου για το 2019. Ο όγδοος είναι ο εξής: #Νο8 ~ Να αναζητώ την αγκαλιά των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου  Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά…

Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε… Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά… Κι όμως, γι’ αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν  είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για  πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου».

Δες την ανάρτηση της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι 10 στόχοι μου για το 2019? Ο όγδοος είναι ο εξής: #Νο8 ~ Να αναζητώ την αγκάλια των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου ❤ Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά... Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε... Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά... Κι όμως, γι'αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν  είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για  πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου❤?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

Διάβασε επίσης:

H Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία (Φώτο)

Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλια της παρέα με το γιο της! (Φώτο)

 

 

Home