Thumbnail

Έξαλλος Κύπριος παρουσιαστής με τους κάδους σκουπιδιών στο ασανσέρ νοσοκομείου!  Έξαλλος Κύπριος παρουσιαστής με τους κάδους σκουπιδιών στο ασανσέρ νοσοκομείου! 

Τα σκουπίδια μπαίνουν στο ίδιο ασανσέρ με τους ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου
Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός Κύπριος παρουσιαστής.

Ο λόγος για τον Θεόδουλο Κουλλαπή, ο συμπαρουσιαστής της Ελπίδας Ιακωβίδου στο πρωινό του ΡΙΚ, "Όμορφη Μέρα, Κάθε μέρα". 

 

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε την Παρασκευή 18/1 στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου αντίκρισε ένα θέμα που τον εξόργισε. 

Ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με μια εικόνα που δεν  πίστευε στα μάτια του. Διαπίστωσε πως στο ασανσέρ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, το οποίο χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, αλλά και οι ασθενείς, μεταφέρονται και οι κάδοι απορριμμάτων, με κάθε λογής σκουπίδια! 

Μάλιστα ο παρουσιαστής ρώτησε το υπεύθυνο άτομο γιατί μεταφέρονται τα σκουπίδια με το ίδιο ασανσέρ με αυτό που οι επισκέπτες και οι ασθενείς χρησιμοποιούν, για να πάρει την απάντηση: "Είναι χαλασμένο το δικό μας κύριε".

Ο Θεόδουλος Κουλαππής ωστόσο ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την εξής λεζάντα: «Σήμερα. Νοσοκομείο Λεμεσού. Τα σκουπίδια μπαίνουν στο ίδιο ασανσέρ με τους ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου... Η δικαιολογία: ‘Είναι χαλασμένο το δικό μας κύριε’. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως αηδίασα. Γενικά και ειδικά...».

Δες την ανάρτηση του: 

Διάβασε επίσης:

Κύπριος παρουσιαστής φωτογραφήθηκε με την εγκυμονούσα σύζυγο και τα δύο τους παιδιά! (Φώτο)

Εσπευσμένα στο χειρουργείο δημοσιογράφος του Omega! Υπεβλήθη σε εγχείρηση (Φώτο)

 

 

 

Home