Thumbnail

Λουκάς Φουρλάς: Μιλά για τους επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του και "κλέβουν" κόσμο! (Βίντεο) Λουκάς Φουρλάς: Μιλά για τους επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του και "κλέβουν" κόσμο! (Βίντεο)

Η δημόσια έκκληση του στο κοινό
Ο αγαπημένος δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε για το περιστατικό που έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους. 

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά για την στήριξη του Παιδοογκολογικού Νοσοκομείου διοργανώνοντας εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο. 

Το όνομα του αλλά και το σπουδαίο έργο που επιτελεί, βρήκε κάποιους που το εκμεταλλεύτηκαν και ζητούσαν λεφτά από ανυποψίαστους συνανθρώπους μας. 

Για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τραγικό να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι με σκοπό το κέρδος εκμεταλλεύονται ακόμα και ιερούς σκοπούς για να βάλουν χρήματα στην τσέπη. Η ιστορία ξεκίνησε όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν συνάδελφο, ο οποίος με ενημέρωσε ότι στην περιοχή της  Σωτήρας κάποιοι διενεργούν έρανο πουλώντας περιοδικά χρησιμοποιώντας το όνομα το δικό και των μικρών ηρώων στο Παιδοογκολογικό... Ευτυχώς έπεσαν σε έναν παρατηρητή της γειτονιάς ο οποίος ενημέρωσε τον αστυνομικό της γειτονιάς με τη σειρά της η αστυνομία με ενημέρωσε εμένα και αν διενεργείται έρανος στην γειτονιά για τους μικρούς Ήρωες και είπα ότι εμείς δεν πουλούμε περιοδικά στους δρόμους, δεν έχουμε τέτοιες πρωτοβουλίες στην περιοχή άρα αυτοί που χρησιμοποιούν το όνομα μας είναι απλά παράνομοι και εκμεταλλεύονται την αγάπη του κόσμου και την προσπάθεια του να δώσει λεφτά για έναν ιερό σκοπό».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Διάβασε επίσης:

Λουκάς Φουρλάς: Αποθεώνει τον Ντάνο για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε! (Φώτο)

Λουκάς Φουρλάς: Συγκλονίζει μιλώντας για τον άδικο χαμό της κόρης του! (Βίντεο)

 

 

Home