Thumbnail

Μαρίνος Κόσνολος: Τραγουδά με νεαρό καλλιτέχνη του δρόμου στους -10 βαθμούς (Βίντεο) Μαρίνος Κόσνολος: Τραγουδά με νεαρό καλλιτέχνη του δρόμου στους -10 βαθμούς (Βίντεο)

Ο Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας
Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Κύπριος ηθοποιός, όπου μας ενημέρωσε για μια μοναδική εμπειρία που έζησε.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Κόσνολος εντόπισε ένα νεαρό καλλιτέχνη που τραγουδούσε σε σταθμό του μετρό, όπου εντυπωσιάστηκε με τις φωνητικές του ικανότητες. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, χωρίς να χάσει χρόνο κάθισε μαζί του όπου τραγούδησαν μαζί για μια ώρα τα αγαπημένα τους τραγούδια, στους -10 βαθμούς κελσίου! 

Ο ίδιος ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Δεν μου πήρε πολύ για να ξεχωρίσω αυτή την φωνή μες το πλήθος και να την ακολουθήσω για να με βγάλει σε ένα σταθμό μετρό στην Σόφια. Απέναντι μου ακριβώς καθόταν αυτό το παλικάρι με την κιθάρα του να προσπαθεί να τραγουδήσει αυτά που έχει μέσα του αντιμέτωπος με τους -10 βαθμούς που είχε εκείνο το βράδυ! Τον ρώτησα γιατί κάθεται ακόμα εδώ και δεν φεύγει με τόσο κρύο που έχει! Μου είπε πως σπουδάζει μουσική και πως πρέπει να αγοράσει τα βιβλία της σχολής του! Γι’ αυτό παίζει μουσική, μόνος μες την παγωνιά! Τον ρώτησα Πόσο ακόμα θα κάτσει και μου είπε ακόμα μισή ώρα γιατί ήταν ήδη εκεί 3 ώρες! Παρ όλα αυτά τα λεφτά για τα βιβλία δεν είχαν βγει ακόμα! Τον ρώτησα αν θα τον πείραζε να κάτσω να του κάνω λίγη παρέα! Μου χαμογέλασε και μου έκανε χώρο δίπλα του! Για την επόμενη μία ώρα, παρέα τραγουδούσαμε τα αγαπημένα μου τραγούδια που εντελώς τυχαία τα ήξερε όλα! Που εντελώς τυχαία τα περισσότερα τα είχε τραγουδήσει μέσα σε αυτές τις 2 ώρες! Και αφού χαθήκαμε για λίγο και ο καθένας μας έκανε το δικό του «ταξίδι» μέσα στην μουσική και στο κρύο παίζει το τελευταίο κομμάτι Landing in London των 3 Doors Down που εντελώς τυχαία είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που ακούω !

Τελειώνοντας το τραγούδι κοιταζόμαστε και καταλαβαίνουμε και οι δυο ότι μπορεί πλέον να έχει τα βιβλία για την σχολή του! 

Φεύγοντας σκέφτηκα πως το 2018 μου είχε κάνει -έστω και αργοπορημένα- δώρο το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής μου όλης.

Να αγαπάς του ανθρώπους! Να τους αγαπάς γιατί αυτοί είσαι Εσύ! Και Εσύ δεν θέλεις να ντρέπεσαι για το είδος σου! Θέλεις να είσαι περήφανος! Να τους αγαπάς όποιο και αν είναι το τίμημα! Να τους αγαπάς γιατί με αυτό τον τρόπο αγαπάς την μάνα σου, τον πατέρα σου, τα αδέρφια σου! Να τους αγαπάς γιατί είναι όμορφοι, όπως και αν είναι! Και αν δεν καταλάβουν Εσύ απλά συνέχισε να τους αγαπάς!»

Δες την ανάρτηση του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν μου πήρε πολύ για να ξεχωρίσω αυτή την φωνή μες το πλήθος και να την ακολουθήσω για να με βγάλει σε ένα σταθμό μετρό στην Σόφια. Απέναντι μου ακριβώς καθόταν αυτο το παλικάρι με την κιθάρα του να προσπαθεί να τραγουδήσει αυτά που έχει μέσα του αντιμέτωπος με τους -10 βαθμούς που είχε εκείνο το βράδυ! Τον ρώτησα γιατί κάθεται ακόμα εδώ και δεν φεύγει με τόσο κρύο που έχει! Μου είπε πως σπουδάζει μουσική και πως πρέπει να αγοράσει τα βιβλία της σχολής του! Γι αυτό παίζει μουσική,μόνος μες την παγωνιά! Τον ρώτησα Ποσο ακόμα θα κάτσει και μου είπε ακόμα μισή ώρα γιατί ήταν ήδη εκει 3 ώρες! Παρ όλα αυτά τα λεφτά για τα βιβλία δεν είχαν βγει ακόμα! Τον ρώτησα αν θα τον πείραζε να κατσω να του κάνω λίγη παρέα! Μου χαμογέλασε και μου έκανε χώρο δίπλα του! Για την επόμενη μία ώρα, παρέα τραγουδούσαμε τα αγαπημένα μου τραγούδια που εντελώς τυχαία τα ήξερε όλα! Που εντελώς τυχαία τα περισσότερα τα είχε τραγουδήσει μέσα σε αυτές τις 2 ώρες! Και αφού χαθήκαμε για λιγο και ο καθένας μας έκανε το δικό του «ταξίδι» μέσα στην μουσική και στο κρύο παίζει το τελευταίο κομμάτι Landing in London των 3 Doors Down που εντελώς τυχαία είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομματια που ακούω ! Τελειώνοντας το τραγούδι κοιταζόμαστε και καταλαβαίνουμε και οι δυο ότι μπορεί πλέον να έχει τα βιβλία για την σχολη του! Φεύγοντας σκέφτηκα πως το 2018 μου είχε κάνει -έστω και αργοπορημένα- δώρο το πιο σημαντικο μάθημα της ζωής μου όλης. Να αγαπάς του ανθρώπους! Να τους αγαπας γιατί αυτοί είσαι Εσυ! Και Εσυ δεν θέλεις να ντρέπεσαι για το είδος σου! Θέλεις να είσαι περήφανος! Να τους αγαπας όποιο και αν είναι το τίμημα! Να τους αγαπας γιατί με αυτό τον τρόπο αγαπας την μάνα σου, τον πατέρα σου, τα αδέρφια σου! Να τους αγαπας γιατί είναι όμορφοι, όπως και αν είναι! Και αν δεν καταλάβουν Εσυ απλά συνέχισε να τους αγαπας! #inspirationmood #unstoppable #sofia #bulgaria #winter #night #artist #streetmusic #lovehuman #art #11 #8 #soulmates #artist ? @creative.hobbies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marinos Konsolos Official (@marinoskonsolos) στις

 

Διάβασε επίσης: 

 

Μαρίνος Κόνσολος: Θα κινηθεί νομικά εναντίον Κυπριακού περιοδικού! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στη Μενεγάκη, την άρπαξε και άρχισαν να χορεύουν! (Βίντεο)

 

 

 

Home