Thumbnail

Τα' χώσε για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος! Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν (Βίντεο) Τα' χώσε για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος! Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν (Βίντεο)

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα»
Στους δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, που για ακόμα μια φορά έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. 

Ο Γιάννης Μπέζος, κάθε φορά που παραχωρεί μια συνέντευξη, σχολιάζονται ποικιλοτρόπως όλα αυτά που αναφέρει. 

Μεταξύ άλλων σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς.

Το κοινό μερικές φορές παρακολουθεί και ανοησίες. Υπάρχει κοινό το οποίο με ακολουθεί σε όλες τις δουλειές μου και υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν να με βλέπουν. Δεν με ενδιαφέρει».

Δες όλο το απόσπασμα που ακολουθεί: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιάννης Μπέζος: «Καλύτερα που έκλεισε το Mega, ήταν άρρωστο να βλέπεις επαναλήψεις» (Βίντεο)

Όσκαρ 2019: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων

 

 

Home