Thumbnail

Ο μάνατζερ ράγκμπι ανέβηκε στην πασαρέλα και μας έδειξε το εσώρουχο του! (Φώτος) Ο μάνατζερ ράγκμπι ανέβηκε στην πασαρέλα και μας έδειξε το εσώρουχο του! (Φώτος)

Τώρα και μοντέλο ο Πάνος Αργιανίδης... δες την "περίεργη" εμφάνιση του
Είναι ένας παίκτης που στο Survivor 1 προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο twitter που τον τρόλαραν καθημερινά. 

Ο Πάνος Αργιανίδης ή αλλιώς μάνατζερ ράγκμπι, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του Survivor όπου συμμετείχε, συνεχίζει να προκαλεί με συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε διάφορες εκπομπές. 

Ο ίδιος ωστόσο, έκανε μια εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες, που δεν πέρασε απαρατήρητη. Εμφανίστηκε στο fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου και προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. 

Ο Πάνος Αργιανίδης φόρεσε μια ρόμπα και καρό σκωτσέζικη φούστα και περπάτησε στην πασαρέλα. Το παραδοσιακό σκωτσέζικο κιλτ συνδυάστηκε με γούνινο καπέλο και κολιέ στο λαιμό, με τον ίδιο να ποζάρει ως επαγγελματίας μοντέλο. 

Το μακιγιάζ με τον σταυρό στο μάτι, συμπλήρωσε την εμφάνιση ενώ ο ίδιος φρόντισε να μας δείξει και το εσώρουχο του πάνω στην πασαρέλα! 

Δες και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα: 

 

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Καλύτερα που έκλεισε το Mega, ήταν άρρωστο να βλέπεις επαναλήψεις» (Βίντεο)

Μετά τον Σταρόβα αυτοί είναι οι τρεις κριτές που έκλεισαν για το YFSF! (Βίντεο)

 

 

Home