Thumbnail

Νατάσα Τούρζα: Συγκινεί μιλώντας για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της (Φώτο) Νατάσα Τούρζα: Συγκινεί μιλώντας για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της (Φώτο)

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες 
Με μια συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η σύζυγος του Γιώργου Ρούσσου, μίλησε για τη διακοπή της πρώτης της εγκυμοσύνης στον 4ο μήνα.

Η όμορφη Νατάσα Τούρζα όπως έκανε γνωστό, πριν από περίπου δύο χρόνια έζησε μια τραγική εμπειρία, καθώς ενώ ήταν έγκυος, βίωσε μια δύσκολη στιγμή, με την εγκυμοσύνη να διακόπτετε.

Λίγο καιρό μετά, έμεινε και πάλι έγκυος, φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κορούλες τους που ολοκλήρωσαν την ευτυχία του ζευγαριού. 

Μάλιστα οι μικρές, ξετρύπωσαν σχετικά στιγμιότυπα, δίνοντας στην όμορφη μανούλα την αφορμή για την εξομολόγηση της. 

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Και ένα πρωί βρίσκεις τις κόρες σου να έχουν ξετρυπώσει και να ξεφυλλίζουν ένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Για την ακρίβεια σταματάει στον 4ο μήνα και ο λόγος η πρόωρη ρήξη υμένων. Πόσο γλυκόπικρη εικόνα. Να έχετε Πίστη. Κάποιες φορές έρχονται έτσι τα πράγματα που μπορεί να βλέπουμε μπροστά μας μόνο το Χάος και το κενό. Και όμως… τα δύσκολα που περνούν μπορεί κάποιες φορές να μην ξεπερνιούνται πλήρως όμως καταλαγιάζουν και έρχεται ξανά το Φως. Αρκεί να μη το βάζουμε κάτω. Εύχομαι αυτό το Φως να γεμίσει όλες τις αγκαλιές . Τις ήδη γεμάτες, μα κυρίως πιο πολύ εκείνες τις αγκαλιές που ακόμα είναι άδειες». 

 

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Ρούσσος - Νατάσα Τούρζα: Για ψώνια με τις δίδυμες κορούλες τους! (Φώτο)

Γιώργος Ρούσσος: Δες την πιο τρυφερή φωτογραφία του αγκαλιά με την κορούλα του που γιορτάζει!

 

 

 

 

Home