Thumbnail

Η Kate Middleton μιλά ανοικτά για την οικογένεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει (Φώτο) Η Kate Middleton μιλά ανοικτά για την οικογένεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει (Φώτο)

Οι δυσκολίες της μητρότητας
Επίσκεψη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Family Action πραγματοποίησε πρόσφατα η Kate Middleton. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Δούκισσα του Cambridge θέλησε να μοιραστεί κάποιες σπάνιες πληροφορίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κι αυτή ως μητέρα τριών παιδιών.

Η επίσκεψη της Δούκισσας του Cambridge συνέπεσε με την παρουσίαση του FamilyLine, μιας τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης για γονείς. “Δεν ξέρω πού αλλού θα μπορούσε κάποιος να στραφεί, ιδιαίτερα για τη γονεϊκή υποστήριξη και τις συμβουλές και αυτά τα πράγματα”, είπε η Kate και συνέχισε προσθέτοντας: “Είναι τόσο δύσκολο, παίρνεις πολλή υποστήριξη τις πρώτες μέρες και ίσως μέχρι να φτάσουν ενός. Αλλά μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει τεράστια ποσότητα βιβλίων που μπορεί κανείς να διαβάσει”.

Ένας εθελοντής στο ίδρυμα πρόσθεσε ότι η Kate αναγνωρίζει “ότι οι οικογένειες έχουν τις ίδιες πιέσεις και δίνουν τους ίδιους αγώνες κι εκείνη δεν είναι εξαίρεση”. Η πηγή συνέχισε λέγοντας: “Μπορεί εκείνη να έχει ελαφρώς διαφορετικές συνθήκες ζωής σε σχέση με εμάς τους υπολοίπους, αλλά ξέρετε, οι γονείς είναι γονείς”.

kate

Η Kate μπορεί να μην μιλάει συχνά για τα παιδιά της δημοσίως, όμως υπάρχουν φορές όπως αυτή, που η Δούκισσα δίνει μικρές πληροφορίες. Για παράδειγμα, την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Charlotte έχει αρχίσει να λατρεύει το χορό, από τότε που κάποιο μέλος της Βασιλικής Όπερας της έκανε μια “μικρή εισαγωγή”.

δούκισσα3

 

Πηγή

Home