Συγκινεί ο Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί…» (Βίντεο)

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ο παρουσιαστής μίλησε για όλα, διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής του. 

Λίγο πριν κλείσει τα 40, βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται, τόσο με την τηλεοπτική του εκπομπή, όσο και με τη θεατρική του παράσταση.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, τους φόβους του, τα λάθη του αλλά και την ανάγκη του να αποκτήσει ένα παιδί.

Όσο αφορά τα κιλά που έχασε, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Από το καλοκαίρι ο Νίκος ξεκίνησε διατροφή με θεαματικά αποτελέσματα. «Έχασα 20 κιλά… Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα το 101».

 

Διάβασε επίσης: Ο Νίκος Μουτσινάς με μαλλιά! Δες τη φωτογραφία από το 1999 (Φώτο) 

 

Η σχέση του με τη μητέρα του, την κα Φρόσω που έχει φύγει από τη ζωή ήταν πολύ έντονη και όπως εξομολογήθηκε ο Νίκος έπρεπε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος, έστω και σε αυτή την ηλικία.

Για το εν λόγο θέμα ανέφερε: «Η σχέση μας ήταν καλή αλλά ήταν στην υπερβολή. Ήταν μαμάκιας λες και ήμουν εγώ η μαμά. Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ».

 

Διάβασε ακόμη: Ο Μουτσινάς χάρισε στην εκπομπή του ένα αυτοκίνητο αλλά η τηλεθεάτρια άρχισε να βρίζει γιατί δεν το ήθελε (Βίντεο) 

 

Η ανάγκη του για να κάνει ένα παιδί είναι μεγάλη, όχι όμως σε απόλυτο βαθμό όπως ήταν πριν κάποια χρόνια. «Παιδί θέλω πολύ. Την οικογένεια όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να κάνω αλλά θέλω πάρα πολύ ένα παιδί», εξομολογήθηκε.

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης:

Μουτσινάς: Τρολάρει την "Παραδοσιακή Βραδιά" και κάνει έξω φρενών τον παραγωγό της εκπομπής! (Βίντεο) 

Νίκος Μουτσινάς: Στο στόχαστρο του η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους (Βίντεο) 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ