Thumbnail

Χώρισαν Μαυρίδης - Ράλλη! Δες ποιος τους πρόδωσε! (Βίντεο) Χώρισαν Μαυρίδης - Ράλλη! Δες ποιος τους πρόδωσε! (Βίντεο)

Έκανε γκάφα ο παρουσιαστής και αποκάλυψε το χωρισμό!
Πρόκειται για ένα ζευγάρι που από το καλοκαίρι που τους είδαμε μαζί, συζητήθηκε πάρα πολύ, ενώ πολύ σύντομα είδαμε κοινές τους φωτογραφίες. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, γνωρίστηκαν στην πρωινή εκπομπή που η όμορφη παρουσιάστρια παρουσίαζε μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, που όπως φάνηκε ήταν αυτός που έκανε το προξενιό! 

Το τελευταίο διάστημα όμως, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε με ρεπορτάζ της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Μια ατάκα ωστόσο, από τον Νίκο Αναδιώτη ήταν αρκετή να επιβεβαιώσει τις φήμες περί χωρισμού, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λέει;». Το μοντέλο και παρουσιαστής απάντησε στην Ελένη Τσολάκη για το προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη, με τον ίδιο να μην αποδέχεται την λέξη προξενιό λέγοντας πως δεν θέλει να το πάρει πάνω του, που δεν πέτυχε!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Προξενιό, όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο», με την Ελένη Τσολάκη να του απαντά, «Ξέρω ότι τα είχαν φτιάξει και ξέρω ότι μετά τα χαλάσανε»

Στην συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ν: «Που τα έμαθες εσύ αυτά δεν ξέρω»

Ε: «Έτσι διαβάζω και γράφεται».

Ν: «Μην τα πιστεύεις και όλα.»

Ε: «Γιατί δεν πέτυχε το προξενιό αυτό»;

Ν: «Α μη με βάζεις να μιλάω για άλλους δεν είναι ωραίο. Γιατί δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο προξενιό. Απλώς συμβαίνει να είμαι ο κοινός γνωστός και των δύο. Και φίλος και των δύο». 

Δες το απόσπασμα και βγάλε συμπεράσματα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νικολέττα Ράλλη - Γιώργος Μαυρίδης: Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους! Τι συμβαίνει;

Γιώργος Μαυρίδης: Ανέβασε φωτογραφία που φιλιέται παθιασμένα με τη Νικολέττα Ράλλη στα βράχια!

 

 

Home