Thumbnail

Μαριέλλα Σαββίδη: Οι τρυφερές ευχές στη μητέρα της που γιορτάζει! (Φώτο) Μαριέλλα Σαββίδη: Οι τρυφερές ευχές στη μητέρα της που γιορτάζει! (Φώτο)

Δες την κοινή τους φωτογραφία και πως της ευχήθηκε
Τα γενέθλια της έχει σήμερα, 27 Ιανουαρίου η μητέρα της αγαπημένης Κύπριας ηθοποιού που θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά. 

Η Μαριέλλα Σαββίδου φέτος έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα όσο αφορά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha, "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", αλλά και στη θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Stop". 

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έγινε γνωστό, πως η Κύπρια ηθοποιός θα συμμετέχει και σε ένα από τα πιο πετυχημένα show της Γαλλικής τηλεόρασης, ανοίγοντας για την ίδια μια καινούργια πόρτα στην καριέρα της. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαριέλλα Σαββίδου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στη Γαλλία

 

Σήμερα ωστόσο, η αγαπημένη της μητέρα έχει τα γενέθλια της και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε κοινής τους φωτογραφία, ενώ στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μανούλα μου χρόνια σου πολλά για τα γενέθλιά σου!!! Είσαι το στήριγμά μας, η αγκαλιά μας, δίνεις και την ψυχή σου για μας!! Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί!! Love you to the moon and back!!!»

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαριέλλα Σαββίδου: "Φόρτωσε" στο διπλοκάμπινο Βανδή και Μαγγίρα για μια τελευταία βόλτα στην Κύπρο! (Βίντεο)

 

Home