Thumbnail

Μάκης Παντζόπουλος: Δημοσίευσε βίντεο από τις διακοπές του με την Ελένη Μενεγάκη! Μάκης Παντζόπουλος: Δημοσίευσε βίντεο από τις διακοπές του με την Ελένη Μενεγάκη!

Μετρά αντίστροφα για το καλοκαίρι του 2019... Δες τα βίντεο που ανέβασε στο instagram
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών το περνούν στον παράδεισό τους, όπως τον χαρακτηρίζουν, στα Άχλα της Άνδρου.

Όπως είναι γνωστό, ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί, όπου όλοι μαζί, περνούν όμορφες στιγμές, με το καλοκαίρι του 2018 να ήταν από τα αγαπημένα τους. 

Έχοντας περάσει κιόλας πέντε μήνες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε δύο βίντεο από την αγαπημένη τους παραλία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Το πρώτο βίντεο είναι από μία βραδιά στο τέλος του καλοκαιριού με φίλους στην παραλία, που είχαν ανάψει φωτιά και κουβέντιαζαν έως αργά. Μάλιστα κάτω στα σχόλια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχολίασε συγκεκριμένα: «Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη βραδιά» αποκαλύπτοντας πως είχε επισκεφτεί το ευτυχισμένο ζευγάρι στα Άχλα!

Δες τα σχετικά στιγμιότυπα: 

 

Διάβασε επίσης:

 

 

Home