Thumbnail

Χαρμόσυνα νέα! Κύπρια επώνυμη χώρισε και έμεινε έγκυος από το νέο της σύντροφο Χαρμόσυνα νέα! Κύπρια επώνυμη χώρισε και έμεινε έγκυος από το νέο της σύντροφο

Έχει ήδη δύο παιδιά

Μια ευχάριστη είδηση παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που θέλει Κύπρια επώνυμη να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. 

Συγκεκριμένα η ομάδα της εκπομπής παρουσίασε ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού πως η Σοφία Καρβέλα περιμένει το τρίτο της παιδάκι.

Η κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η ίδια έχει χωρίσει από το σύζυγο της Θανάση Πανουργιά και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα και επισφραγίζουν έτσι την αγάπη τους.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σοφία Καρβέλα είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτα της με το νέο της σύντροφο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Καρβέλα έχει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της, τον πεντέμισι ετών, Νίκο και τον δυόμιση ετών, Νέστωρα.

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης:

Σοφία Καρβέλα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η κόρη της Άννας Βίσση! Τι συνέβη; (Φώτο)

Η Σοφία Καρβέλα έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και έγινε ίδια με τη μητέρα της! (Φώτο)

 

 

Home