Thumbnail

MasterChef: H έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Κοντιζά και Κουτσόπουλο on air (Βίντεο) MasterChef: H έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Κοντιζά και Κουτσόπουλο on air (Βίντεο)

Οι δυο σεφ ήρθαν αντιμέτωποι 
Μπορεί οι κριτές του MasterChef να είναι μερικές φορές αυστηροί με τους μάγειρες που έχουν απέναντί τους, αλλά σπάνια διαφωνούν μεταξύ τους. 

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση που πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχετικά με τη σπεσιαλιτέ ενός παίκτη.

 

Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος μαγείρεψε και παρουσίασε στους κριτές παϊδάκια προβατίνας με πουρέ και σπαράγγια, ωστόσο, ένα στοιχείο του πιάτου δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά και αυτό ήταν τα κεδροκούκουτσα.

«Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε», εξήγησε ο Αλέξανδρος. «Και γιατί τα έβαλες;», ρώτησε ο Κοντιζάς, ωστόσο, η απάντηση που πήρε τον άφησε άναυδο. «Γιατί τα έλεγε η συνταγή, σεφ», είπε ο διαγωνιζόμενος, κάνοντας τον Κοντιζά να γουρλώσει τα μάτια. 

Οταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε με αμέσως «όχι» και τα έβαλε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που σκέφτηκε να του πει «ναι».

Δες το βίντεο εδώ

Πηγή

Home