Thumbnail

Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Σε τρυφερά ενσταντανέ! Αντάλλασσαν ματιές, αγκαλιές και φιλιά (Βίντεο) Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Σε τρυφερά ενσταντανέ! Αντάλλασσαν ματιές, αγκαλιές και φιλιά (Βίντεο)

Τα νυχτοπερπατήματα τους στην Αθήνα! 
Κυκλοφόρησαν σήμερα στα περιοδικά οι φωτογραφίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη από νυχτερινή τους έξοδο. Οι δύο τους όχι απλά απαθανατίστηκαν παρέα, αλλά όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περασμένο Σάββατο διασκέδασαν στο Baraonda, απολαμβάνοντας τον Γιάννη Πάριο. Ωστόσο όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό, μετά τις 3:00 οι δύο τους έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο και συνέχισαν για το Enastron, όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα!

Το περιοδικό ΟΚ και το περιοδικό You αναφέρει πως οι στιγμές ανάμεσά τους ήταν αρκετά ρομαντικές. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι δύο τους συμπεριφέρονταν ως ζευγάρι», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του ΟΚ και συμπληρώνει: «Αντάλλασσαν ματιές, αγκαλιές και φιλιά».

 

Δείτε πως σχολίασαν το θέμα η ομάδα του πρωινού του Αντ1: 

Home