Thumbnail

Καλομοίρα: Έχει γενέθλια και τα παιδιά της ετοίμασαν την πιο τέλεια έκπληξη! (Φώτο) Καλομοίρα: Έχει γενέθλια και τα παιδιά της ετοίμασαν την πιο τέλεια έκπληξη! (Φώτο)

Χρόνια Πολλά Καλομοιράκι!
Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα 31/01, η αγαπημένη Καλομοίρα που έσβησε αισίως τα 34 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της. 

Η ίδια φρόντισε την όμορφη αυτή μέρα, να την περάσει μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη και τη μικρούλα Αναστασία. 

Η Καλομοίρα, τα τελευταία χρόνια άφησε την καριέρα της στην Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Αμερική, ενώ φροντίζει να επισκέπτεται συχνά τη χώρα της για ολιγοήμερες διακοπές. 

 

Διάβασε επίσης: Άρχισε τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο η Καλομοίρα! (Βίντεο)

 

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα των γενεθλίων της, η Καλομοίρα δέχτηκε το πιο όμορφο δώρο από τα τρία παιδάκια της. Οι μικροί έκαναν μια υπέροχη ζωγραφιά, με την ευτυχισμένη μανούλα να έχει τρελαθεί από τη χαρά της. 

Η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Ξύπνησα και βρήκα αυτό το δώρο από τα παιδάκια μου που φτιάξανε και τρελαίνομαι!! Ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές σας και να ξέρετε Σας αγαπώ πολύ!»

Δες τη φωτογραφία:

 

Διάβασε επίσης: 

Καλομοίρα: Η επέτειος γάμου με τον αγαπημένο της και το τρυφερό της μήνυμα (Φώτο)

Ροζίτα Κεντάλα: Ξέσπασε στο "My Style Rocks" και έκανε επίθεση στους κριτές (Βίντεο)

 

 

 

Home