Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Στην Ισλανδία για τη Eurovision! Τι ετοιμάζει η τραγουδίστρια; Ελένη Φουρέιρα: Στην Ισλανδία για τη Eurovision! Τι ετοιμάζει η τραγουδίστρια;

Θα ανέβει στη σκηνή του μεγαλύτερου show της χώρας
Ασταμάτητη είναι η πορεία της Ελένης Φουρέιρα, που βλέπει το όνομα της να φιγουράρει στους αγαπημένους καλλιτέχνες που ανέβηκαν ποτέ στη σκηνή της Eurovision.

Η εκρηκτική performer όπως έγινε γνωστό θα κάνει άλλη μία εμφάνιση που σχετίζεται με το διαγωνισμό, καθώς είναι επίσημη καλεσμένη στον εθνικό τελικό της Ισλανδίας!

Μάλιστα η ίδια πριν από λίγες ημέρες αποθεώθηκε στον ισπανικό τελικό, με την πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία να συνεχίζεται και το νέο της internation hit «Tómame» να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Ο τελικό για την επιλογή του τραγουδιού της Ισλανδίας, θα εμφανιστεί στο «Söngvakeppnin 2019», που θα γίνει στις 2 Μαρτίου στο Ρέικιαβικ.

 

Διάβασε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Έσφαξε» με το γάντι την Ελένη Φουρέιρα! (Βίντεο) 

 

Η Ισλανδία είναι μία από τις χώρες όπου η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία οκτώ μήνες μετά τον τελικό της Eurovision. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Fuego», έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια streams στο Spotify και τα videos του τα 72 εκατομμύρια YouTube views και έχει γίνει πλατινένιο στην Ελλάδα και την Ισπανία και χρυσό στην Ισπανία και τη Σουηδία.

Το "Fuego", είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι από αυτά της περσινής Eurovision, με την Ελένη Φουρέιρα να απολαμβάνει την επιτυχία της. 

Δες την εμφάνιση της από τον Ισπανικό τελικό: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη χειρονομία της όταν συνάντησε την νικήτρια της Eurovision (Φώτο) 

Ελένη Φουρέιρα: Με ανατρεπτικό hairlook τραγουδάει το Fuego με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (Βίντεο) 

 

 

Home