Thumbnail

Ramona Filip: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Τορναρίτη (Φώτο) Ramona Filip: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Τορναρίτη (Φώτο)

Αγκαλιασμένοι στην παραλία που έκαναν διακοπές
Τις εξωτικές Μαλδίβες επισκέφθηκε πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι, όπου καθημερινά μας χάριζαν υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ramona Filip, λατρεύουν τα ταξίδια και όποτε το πρόγραμμα τους, το επιτρέπει επιλέγουν υπέροχους προορισμούς για χαλάρωση και ξεκούραση. 

Αυτή τη φορά το ζευγάρι έκανε διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες, χωρίς τα παιδιά τους, που σε προηγούμενα ταξίδια, τους είδαμε μαζί. 

 

Διάβασε επίσης: Ραμόνα Φίλιπ – Χριστόφορος Τορναρίτης: Δες τον απίθανο εξωτικό προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές τους (Φώτο) 

 

Η όμορφη σχεδιάστρια ωστόσο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό στιγμιότυπο με το σύζυγό της, ποζάροντας σε παραλία, στις Μαλδίβες. 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Ένας άντρας δεν είναι ολοκληρωμένος μέχρι να παντρευτεί. Μετά από αυτό, είναι τελειωμένος».

Δες την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A man is INCOMPLETE until he is married. After that, he is FINISHED ... ??? love that #thoughtoftheday ?

A post shared by RAMONA FILIP (@ramonfilip) on

 

Διάβασε επίσης: 

Πάθαμε πλάκα με τους κοιλιακούς της Ραμόνα Φίλιπ! Δες πόσο γυμνασμένη είναι η σχεδιάστρια (Φώτο) 

Ραμόνα Φίλιπ: Τιμήθηκε από το Alexandrion Foundation Cyprus! (Φώτο) 

 

Home