Thumbnail

Η Ελένη Χατζίδου επιβεβαιώνει το γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου και αποκαλύπτει την ημερομηνία (Φώτο) Η Ελένη Χατζίδου επιβεβαιώνει το γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου και αποκαλύπτει την ημερομηνία (Φώτο)

Το ανακοίνωσε στο Instagram
Ο έρωτας της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλής Παύλου είναι κάτι που δεν κρύβεται μιας και από την πρώτη στιγμή οι δυο τους φωτογραφίζονταν και μιλούν για το πόσο χαρούμενοι είναι.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενη βήμα και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Παραολυμπιονίκη και personal trainer να σκέφτονται πολύ σοβαρά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα και φαίνεται πως αυτό θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.

χατζίδου-παύλου γάμος

Όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Ελένη μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, ο γάμος τους είναι κάτι που έχει προγραμματιστεί για το έτος που διανύουμε, δηλαδή μέσα στο 2019.

Πολύ πιθανόν το ερχόμενο καλοκαίρι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε κάποιο ελληνικό νησί.

χατζίδου

Διαβάστε ακόμα

Οι τρυφερές ευχές της Αναστασίας Δρακά στον Μάριο Κούμα! (Φώτο)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μωρό που έχασε (Βίντεο)

Νικολέτα Ράλλη: Δε φαντάζεσαι που βρίσκεται μετά το χωρισμό της από τον Μαυρίδη (Φώτος)

Home