Thumbnail

Survivor 2019: Δεύτερος Κύπριος στην Ελληνική ομάδα; Δες ποιος είναι επικρατέστερος (Φώτος) Survivor 2019: Δεύτερος Κύπριος στην Ελληνική ομάδα; Δες ποιος είναι επικρατέστερος (Φώτος)

Το όνομα του συζητιέται για να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο
Μπορεί το Survivor Ελλάδα - Τουρκία να έκανε πρεμιέρα πριν δύο μέρες, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα για την ελληνική ομάδα ήρθαν νωρίς.

Χθες βράδυ, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης  ανακοίνωσε στους παίκτες, πως τελικά ο συμπαίκτης τους, Δημήτρης Μαργαρίτης μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο αγώνισμα, θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το θέμα: «Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα».

 

 

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, μέσα από το ρεπορτάζ, ακούγεται έντονα το όνομα Κύπριου γυμναστή, που φλερτάρει έντονα με το παιχνίδι επιβίωσης. 

Ο λόγος για τον Κύπριο πρωταθλητή Γιώργο Μαχαλλεκίδη, τον οποίο οι φήμες θέλουν να είναι ένας από τους επόμενους αναπληρωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν ενεργεία αθλητής βρέθηκε στην λίστα υποψηφίων μέχρι και την τελευταία φάση του Survivor 2019. 

 

 

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο κυπριακό κοινό μέσα από την πετυχημένη πορεία του στον χώρο της γυμναστικής και του personal training. 

Μάλιστα ο Γιώργος Μαχαλλεκίδης, κατάφερε και κατέκτησε την 1η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες Fitness στην Νέα Υόρκη το 2017 και προηγουμένως την 2η θέση το 2012, ενώ διευθύνει σήμερα το δικό του γυμναστήριο στην καρδιά της Λεμεσού. 

Εάν ισχύει το ρεπορτάζ, θα είναι σίγουρα ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της Ελληνικής ομάδας. 

 

Διάβασε επίσης: 

Survivor 3: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση (Βίντεο) 

Κυριάκος Πελεκάνος: «Μεγάλωσα βλέποντας απέναντι την τούρκικη σημαία!» (Bίντεο) 

Home