Thumbnail

Survivor: Ξαφνική ακύρωση του τουρνουά με Τουρκία και Ρουμανία! Τι συνέβη; (Βίντεο) Survivor: Ξαφνική ακύρωση του τουρνουά με Τουρκία και Ρουμανία! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ποιοι είναι οι λόγοι που ακυρώνεται το τουρνουά;
Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, που ανατρέπει όσα ανακοίνωσε η ίδια η παραγωγή του Survivor πριν λίγες ημέρες.

O παρουσιαστής ενημέρωσε Μαχητές και Διάσημους πως το εσωτερικό πρωτάθλημα με Τουρκία και Ρουμανία ακυρώνεται, καθώς είναι αδύνατη η παράλληλη προβολή και στις τρεις χώρες.

Πιο πέρα ανακοίνωσε πως η Ελλάδα, από την επόμενη εβδομάδα θα δώσει αγώνες κόντρα στους Τούρκους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης: «Έχουμε πει ότι οι καλύτεροι παίκτες θα εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ακυρώθηκε. Δεν θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα ξαναυπάρξει αγώνας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο λόγος είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατη η παράλληλη προβολή του συγκεκριμένου αγωνίσματος κα στις τρεις χώρες. Δεν γίνεται να παίζει μία μέρα στη μία χώρα και μία μέρα στην άλλη, λόγω του ίντερνετ πλέον τα σπόιλερ βρίσκονται παντού.

Πρέπει να σας πω όμως ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα σε ένα αγώνισμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία»,

Δείτε όσα είπε στους παίκτες:

 

Home