Thumbnail

Η εγκυμονούσα Meghan Markle έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί (Φώτο) Η εγκυμονούσα Meghan Markle έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί (Φώτο)

Μαγνήτισε τα βλέμματα με την οσκαρική της εμφάνιση παρά τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της
Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους διανύει το πριγκιπικό ζευγάρι. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan οι οποίοι σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους μωρό.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του, το ζευγάρι μαγνήτισε τα βλέμματα και ιδιαίτερα η δούκισσα του Sussex όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Endeavor Fund σε μια γιορτή που είχε στηθεί για να τιμήσουν τα επιτεύγματα στρατιωτικών βετεράνων.

meghan4

Η Meghan έκανε και αυτή τη φορά μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της. Μακριά από βασιλικά πρωτόκολλα αλλά και το... βρετανικό στιλ, η δούκισσα του Sussex θυμήθηκε τις ρίζες της, την καταγωγή της αλλά και τη δουλειά που έκανε μέχρι πριν ένα χρόνο και ντύθηκε όπως ακριβώς θα ντυνόταν μια σταρ του Hollywood αν έπρεπε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

meghan

Συγκεκριμένα, η Meghan φόρεσε μια μακριά μαύρη φούστα -με εντυπωσιακό σκίσιμο- και ένα λευκό κλασικό πουκάμισο. Το σύνολο ήταν ενιαίο, σαν σύνολο, αφού ήταν custom made για την εγκυμονούσα δούκισσα από τον αγαπημένο της οίκο μόδας Givenchy. Το όλο look συμπλήρωνε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μαύρα με χρυσές λεπτομέρειες mules Aquazzura. 

meghan

 

meghan

meghan

 

Home