Thumbnail

Διάσημος παρουσιαστής παραδέχεται πως έχει να πλύνει τα χέρια του 10 χρόνια (Φώτο) Διάσημος παρουσιαστής παραδέχεται πως έχει να πλύνει τα χέρια του 10 χρόνια (Φώτο)

Και ισχυρίζεται πως τα μικρόβια…δεν υπάρχουν
Το ότι εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει πλύνει τα χέρια του, αποκάλυψε πρόσφατα ο Pete Hegseth. Ο διάσημος παρουσιαστής του Fox News εξομολογήθηκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής πως ο λόγος που δεν έχει πλύνει τα χέρια του για δέκα χρόνια είναι γιατί «τα μικρόβια δεν είναι πραγματικά». 

Όπως είπε ο Hegseth οι μολυσματικοί μικροοργανισμοί δεν υπάρχουν γιατί δεν μπορούν να γίνουν ορατοί με γυμνό μάτι. «Εμβολιάζω τον εαυτό μου» σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Pete Hegseth είναι απόφοιτος των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Πρίνστον.  Βεβαίως, οι δηλώσεις αυτές έγιναν θέμα συζήτησης στα social media με τους χρήστες να σχολιάζουν την εν λόγω ατάκα ποικιλοτρόπως και με χιουμοριστικό τρόπο.

 

Ειδικοί ανά τον κόσμο, πάντως αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που πλένουν τακτικά τα χέρια τους «θωρακίζουν» τους εαυτούς τους ενάντια σε τροφικές δηλητηριάσεις, γρίπη ή και άλλες ασθένειες.

Μάλιστα, έχουν καταλήξει ότι κάθε σαπούνισμα των χεριών δεν πρέπει να διαρκεί κάτω από 20 δευτερόλεπτα. Πριν από λίγο καιρό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) λάνσαρε μια νέα καμπάνια που ονομάζεται «Save Lives: Clean Your Hands» (ή ελληνιστί Σώστε Ζωές: Πλύντε τα χέρια σας).

Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία και να φροντίζουν περισσότερα την προσωπική τους υγιεινή.

Διάσημος παρουσιαστής παραδέχεται πως έχει να πλύνει τα χέρια του 10 χρόνια

 

Διαβάστε ακόμα

Ξανά μπαμπάς στα 69 του ο Richard Gere (Φώτο)

Ο λόγος που η Meghan Markle δεν πήγε στα βραβεία BAFTA (Φώτο)

O Bieber αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε σεξ με τη σύντροφό του πριν από το γάμο (Φώτο)

 

Home